Reading en Healing

Reading en Healing

Ieder mens, ieder dier, iedere plant, alles wat er is op deze aarde,  heeft een energetisch veld, een aura om zich heen. Als energetisch coach stem ik me af op het energetisch veld van jouw persoon. In de reading lees ik jouw energie, in je aura, je lichaam of je chakra's , net wat aan de orde is. Dit laat het welzijn van je zien, door kleuren en/of symbolen. Door die waar te nemen, kan ik een beeld krijgen van eventuele storingen in je energieveld. Ook zie ik wat er op dit moment voor jou belangrijk is. Dit alles benoemen en naar de oppervlakte van je bewustzijn brengen, kan op zich al een helend effect geven.

Na de reading zal ik altijd een healing toepassen. Daarmee kan ik energieblokkades verzachten en – waar nodig en mogelijk –  opruimen. Zo kan ik zorgen dat je energie weer beter gaat stromen en er toe bijdragen dat je balans hersteld wordt.

Reading en healing hebben niets zweverigs. Ze zijn juist heel aards. Alleen door goed in contact met de aarde te blijven, kan ik dit werk doen. Juist doordat ik met beide voeten stevig op de grond sta.

Als je meer informatie wilt hebben of jezelf wilt aanmelden bel 06 5151 06 09 of email Hetty.